You have not finished your order

You stilll have items in your shopping cart.
Would you like to order them instead of leaving the website?

No, thank you

Haven’t found what you're looking for?

Try the search application!

For help searching or advice, click here for our customer service.

Do you want to stay informed about the latest news and special offers of EasyParts?
Subscribe to our newsletter!

Show moreShow less

Easyparts biedt een ruim assortiment brillen die aansluiten bij de wensen van scooter- en motorrijders. De brillen bieden extra comfort tijdens het rijden en zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met een helm. 

Helmbrillen worden logischerwijs gecombineerd met een helm. Meestal met een open helm, een jet helm zonder vizier. De bril heeft een lange elastieke band die via de achterzijde van de helm loopt. De bril bovenop de voorzijde van de helm geplaatst worden als deze niet gedragen wordt. Soms wordt dit ook gedaan omdat het het er gewoon cool uitziet. Echt vintage! Maar bij een open helm zonder vizier is het ook wel prettig om de mogelijkheid te hebben om je ogen te beschermen tegen de wind en vliegende insecten. 

Crossbrillen worden gebruikt in combinatie met crosshelmen. Deze hebben vaak geen vizier en een crossbril beschermt je dan tegen opstattend zand en modder. Ook als je niet crosst maar wel een crosshelm gebruikt kan het de juiste keuze zijn. Want een crossbril beschermt ook tegen rijwind, vliegende insecten en ziet er ook gewoon stoer uit. 

Vespa heeft ook een aantal helmbrillen in het assortiment. Deze passen perfect bij de diverse Vespa jethelmen. We hebben ze van o.a. Baruffaldi en Yamaha. 

Baruffaldi is een Italiaanse fabrikant van o.a. helmen en helmbrillen. Deze worden in Italië met de hand gemaakt en onderscheiden zich door de mooie afwerking en materiaalkeuze zoals echt leder. Zij hebben een lijn met motorbrillen die precies past bij Baruffaldi helmenlijn, afgewerkt met hetzelfde leer. 

Ook een zonnebril kan prima gecombineerd worden met een helm. Deze hebben geen elastieke band maar gewoon pootjes zoals een "gewone" bril. 

 

 

 

 

 Please note that we are still working on translating all pages and that some pages and information may still appear in Dutch.